Medewerkers Tandarts Arnhem Zuid

Even voorstellen:

Ons Team bestaat uit 5 tandartsen, 5 mondhygiënistes, en 11 allround assistentes. Kwaliteitsregister TandartsenAl onze tandartsen zijn geregistreerd in het Nederlandse BIG-register en zijn in het KwaliteitsRegister Tandartsen (KRT) opgenomen en/of her-geregistreerd. Dit houdt in dat zij allen aan de nascholingseisen voldoen om in het KRT-register te staan. U kunt op de naam van de desbetreffende tandarts klikken om deze op te zoeken in het KwaliteitsRegister.

Tandartsen

Tandarts C. Boelens

Tandarts C.M.J Klomp-Boelens, BIG geregistreerd onder nummer: 79057138302, en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: in aanvraag. Mevrouw Boelens richt zich naast de algemene tandheelkunde, op hoogwaardige esthetische tandheelkunde en dan in het bijzonder met composiet.

Tandarts F. Everdij

Tandarts F. Everdij, BIG geregistreerd onder nummer: 89912216602, en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: 12198700. In 2009 afgestudeerd als tandarts in Groningen. Daarvoor is hij afgestudeerd aan de HTS luchtvaarttechniek in 2004. Geïnteresseerd in computertechniek en oprichter en ontwikkelaar van de tandheelkundige informatie- en vergelijkingswebsite VergelijkMondzorg.nl. Vader van 2 zoons en een dochter en sinds 2015 mede-eigenaar van Tandarts Arnhem Zuid.

Tandarts F. Everdij neemt op dit moment geen patiënten meer aan, u kunt er voor een breed scala aan algemene tandheelkunde terecht van maandag tot en met donderdag. Tevens wordt er binnen de praktijk naar hem verwezen voor implantologie.

Tandarts G. Vis

Tandarts G. Jongbloed-Vis, BIG geregistreerd onder nummer: 49913650402, en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: 12198698. Sinds 2015 mede-eigenaar van Tandarts Arnhem Zuid.

 

Tandarts R.S.G. Liem, BIG geregistreerd onder nummer:  69913681902 en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: 12100082.In 2010 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Naast de algemene tandheelkunde liggen zijn interesses in de esthetische en reconstructieve tandheelkunde.

Tandarts A. van Rijnsoever

Sinds 2015 mede-eigenaar van Tandarts Arnhem Zuid. Tandarts, en Tandarts voor Orthodontie A.R. van Rijnsoever, BIG geregistreerd onder nummer: 39066455002, en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: 12198699. In 2006 afgestudeerd als tandarts in Nijmegen. Sindsdien werkzaam bij Tandarts Arnhem Zuid, waar al snel de interesse voor orthodontie binnen de algemene praktijk ontstond. Na uitgebreide nascholing hiervoor helpt zij nu al jaren vele kinderen en volwassenen aan een gezonde en mooie lach, naast de algemene tandheelkunde. Meer informatie over wat een Tandarts voor Orthodontie doet: de vereniging OVAP.

Tandarts M. Kuivers

Tandarts …. Werkzaam vanaf 2019.
Al onze tandartsen zijn zoals wettelijk verplicht BIG geregistreerd, ter controle:

Mondhygiënistes

mondhygiënist S. Kaaks Mondhygiënist Simone Kaaks
mondhygiënist J. van Rooij Mondhygiënist Janet van Rooij
mondhygiënist C. Verhoeven Mondhygiënist Carlijn Verhoeven
Mondhygiënist Liza ter Horst

Preventie assistent:

Marit Kannegieter
Zlatka Tcherpokova

Assistentes:

De praktijk zou niet kunnen draaien zonder de uitzonderlijke inzet van “onze” dames.
 • Linda Buurman
 • Brenda van Elk
 • Eugenie Evers
 • Marlies Hendriks
 • Brenda Jongboer
 • Gulay Kaya
 • Mellanie Ledeboer
 • Michelle Pepplinkhuizen
 • Christie Vermeer
 • Albertina Vidal
 • Marieke Wildenbeest