Medewerkers Tandarts Arnhem Zuid

Zoekt u zelf een baan in de mondzorg? Kijk eens op de website in beheer van tandarts F. Everdij. Vacatures en cv’s mondzorg.

Even voorstellen:

Ons Team bestaat uit 5 tandartsen, 4 mondhygiënistes, 2 paro-preventieassistenten, en 11 allround assistentes. Kwaliteitsregister TandartsenAl onze tandartsen zijn geregistreerd in het Nederlandse BIG-register en zijn in het KwaliteitsRegister Tandartsen (KRT) opgenomen en/of her-geregistreerd. Dit houdt in dat zij allen aan de nascholingseisen voldoen om in het KRT-register te staan. U kunt op de naam van de desbetreffende tandarts klikken om deze op te zoeken in het KwaliteitsRegister.

Tandartsen

Tandarts C. Boelens

Tandarts C.M.J Klomp-Boelens, BIG geregistreerd onder nummer: 79057138302, en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: 12199632. Mevrouw Boelens richt zich naast de algemene tandheelkunde, op hoogwaardige esthetische tandheelkunde en dan in het bijzonder met composiet.

Tandarts F. Everdij

Tandarts F. Everdij BIG geregistreerd onder nummer: 89912216602, en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: 12198700. In 2014 afgestudeerd als tandarts, als vervolg op de eerder in  2009 afgeronde opleiding HTS luchtvaarttechniek. Geïnteresseerd in computertechniek en oprichter en ontwikkelaar van VergelijkMondzorg.nl en Mondzorgvacaturebank.nl en Mondzorgfactuur.nl. Sinds 2015 mede-eigenaar van Tandarts Arnhem Zuid.
Tandarts F. Everdij neemt op dit moment geen patiënten meer aan, u kunt er voor een breed scala aan algemene tandheelkunde terecht van maandag tot en met donderdag. Tevens wordt er binnen de praktijk naar hem verwezen voor implantologie.

Tandarts G. Vis

Tandarts G. Jongbloed-Vis, BIG geregistreerd onder nummer: 49913650402, en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: 12198698. Sinds 2015 mede-eigenaar van Tandarts Arnhem Zuid.

Tandarts A. van Rijnsoever

Sinds 2015 mede-eigenaar van Tandarts Arnhem Zuid. Tandarts, en Tandarts voor Orthodontie A.R. van Rijnsoever, BIG geregistreerd onder nummer: 39066455002, en ook bekend onder het AGB-declaratie nummer: 12198699. In 2006 afgestudeerd als tandarts in Nijmegen. Sindsdien werkzaam bij Tandarts Arnhem Zuid, waar al snel de interesse voor orthodontie binnen de algemene praktijk ontstond. Na uitgebreide nascholing hiervoor helpt zij nu al jaren vele kinderen en volwassenen aan een gezonde en mooie lach, naast de algemene tandheelkunde. Meer informatie over wat een Tandarts voor Orthodontie doet: de vereniging OVAP.

Tandarts C. van den Hurck

Tandarts C. van den Hurck, BIG geregistreerd onder nummer 69925990702 en ook bekend onder het AGB-declaratienummer 0000. in 2019 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Werkzaam in totaal in 3 praktijken om veel ervaring op te doen. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt door goede communicatie tot een mooi eindresultaat te komen.
Daarnaast heb ik affiniteit met chirurgische tandheelkunde (parodontologie, complexe extracties, chirurgische correcties etc).
Al onze tandartsen zijn zoals wettelijk verplicht BIG geregistreerd, ter controle:

Mondhygiënistes

mondhygiënist S. Kaaks Mondhygiënist Simone Kaaks
mondhygiënist J. van Rooij Mondhygiënist Janet van Rooij
mondhygiënist C. Verhoeven Mondhygiënist Carlijn Verhoeven
Mondhygiënist Liza ter Horst

Preventieassistenten:

Marit Kannegieter
Paro-Preventieassistent

Assistentes:

De praktijk zou niet kunnen draaien zonder de inzet van “onze” dames.
  • Brenda
  • Brenda
  • Christie
  • Daniele
  • Hilal
  • Juana
  • Lania
  • Marlies
  • Mellanie
  • Romy