Contact

Vanwege de feestdagen zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Vanaf maandag 28 t/m 1 januari zijn wij helaas beperkt telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 09:30. Reguliere afspraken zijn dit jaar niet meer mogelijk. Voor spoedgevallen, die niet kunnen wachten vragen wij u de spoedgevallendienst te bellen op 0900-1515. 

Contact/Route

De praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Vredenburg;
Slochterenweg 222
6835 DZ Arnhem

De praktijk is elke werkdag geopend, en zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 026-3231112 van 07.50 – 12.15 en 13.15 – 16.45

De tandartspraktijk is op nationale feestdagen gesloten. Er kan incidenteel sprake zijn van een beperkte bereikbaarheid in geval van bv een praktijkcursus of vergadering. Het telefoonsysteem vertelt u dan dat wij vanaf de eerst volgende werkdag weer bereikbaar zijn.

Per email zijn wij ook bereikbaar, houdt rekening met enkele dagen reactietijd ln.diuzmehnrastradnat@ofni

Het telefoonnummer voor spoedgevallen op werkdagen na 16.45 uur of in het weekend, vindt u onder het kopje “spoedgevallendienst“.

 

Bij het gezondheidscentrum zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig.

De praktijk is gevestigd in Arnhem-Zuid. Het is een onderdeel van het gezondheidscentrum Vredenburg waarin ook een huisarts, fysiotherapie  en een apotheek in zijn ondergebracht.

De praktijk is per openbaar vervoer vanaf zowel station Arnhem-Zuid als Arnhem-Centraal goed te bereiken. Daarnaast is de praktijk natuurlijk ook goed bereikbaar vanuit de wijken Schuytgraaf, Rijkerswoerd, Holthuizen, Appelgaard, Elden, Elderveld, De Laar. U maakt dan gebruik van het busvervoer en stapt uit bij halte ‘Winkelcentrum Kronenburg’ of halte ‘Vredenburg / Martinushof’. Vanaf de gekozen halte is het een klein stukje lopen (maximaal 5 minuten) naar de praktijk.

Voor de snelste route met het openbaarvervoer verwijzen wij u naar 9292-ov reisplanner.