gezond gebit

Waar ons te vinden?

Tandarts Arnhem Zuid Slochterenweg 222
6835DZ Arnhem
tel: 026-3231112
ln.diuzmehnrastradnat@ofni

Onze openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Betalen

Betaling via Infomedics of Pinnen

Wij verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van onze mogelijkheid tot pinnen wanneer de geleverde zorg niet verzekerd is, of als u dat wenst. U ontvangt een nota en een pinbon als betalingsbewijs.

Verzekerde zorg gaat via het administratie kantoor “Infomedics”. Deze verrekent voor u de gedekte zorg van uw tandartsverzekering, zodat u alleen een nota krijgt van het niet verzekerde deel. Daardoor hoeft u niets voor te schieten. Wenst u dit niet dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons pinnen en uw nota eventueel zelf indienen bij de zorgverzekeraar.

Vragen over uw rekening

Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij grotendeels uitbesteed aan Infomedics.nl. Dit maakt het mogelijk om voor u uw vergoeding bij uw zorgverzekeraar te verreken voordat u een eventuele restnota krijgt. Bekijk de betalingsvoorwaarden.

Betalingsregeling
Spreiding van rekeningen die lopen via Infomedics, aanvragen via Infomedics: U kunt er voor kiezen uw factuur in meerdere maanden te betalen. Deze betalingsregeling kost 5 euro per maand, en is maximaal uit te stellen tot 10 maanden. (onder voorbehoud van wijzigingen 01-07-2018) Betalingsregeling

Voor vragen over uw factuur die via Infomedics zijn gelopen verwijzen wij u naar  Infomedics.nl

Vragen over Gepinde nota’s aan de balie:
Voor direct betaalde nota’s en of overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met onze praktijk. 026-3231112