Verzoek tot aanmelden


Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan.

Wij nemen op dit moment onder voorwaarden nieuwe patiënten. Vanwege de afhandeling van de vele inschrijvingen en de huidige coronacrisis verwacht een wachttijd die kan oplopen tot enkele maanden voordat u behandeld kunt worden. Na een verzoek tot inschrijving bent u NIET ingeschreven,u kunt dan ook geen beroep doen op onze praktijk voor spoedgevallen. U gaat akkoord met onder het formulier gestelde voorwaarden.

Let op dit inschrijfformulier is een verzoek tot inschrijving! U bent na het indienen van dit verzoek nog niet ingeschreven bij ons in de praktijk. Wij beoordelen uw aanvraag, en nemen met u contact op wanneer er  capaciteit voor u is. Heeft u acute tandheelkundige zorg nodig, bel de tandartsspoedgevallen dienst 0900-1515. Bij de uiteindelijke inschrijving gaat u akkoord met onder andere de voorwaarden onder dit formulier. Graag voor elke persoon die u wilt inschrijven het formulier invullen.

Onze praktijk bestaat uit 6 behandelkamers, waarvan er zich 3 op de begane grond bevinden. Op beide etages werken zowel tandartsen als mondhygiënistes. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping vindt u een wachtkamer. Ondanks de omvang van de praktijk zult u zich snel “thuis” voelen door onze persoonlijke benadering en vaste tandarts.

De receptie en de afsprakenbalie vindt u op de eerste etage.

Kosten van eerste (intake) bezoek?

Kosten van een intake bezoek zijn voor iedereen anders. De volgende kosten kunt u verwachten*.

 • Controle (C11)  €22,–
 • Bitewings (2 controle foto’s van zowel de linker als rechter kant)  2x (X10) € 16,- = €34,-
 • Aanvullend onderzoek, bij een combinatie van klachten en of een complexe mondsituatie. Of bij te verwachten problemen met verstandskiezen etc.: Overzichtsfoto OPG (X21) € 68,-
 • Detail foto Solo (X10) bijvoorbeeld bij pijnklacht aan kies/tand of tandvleesprobleem  €16,-per foto

Een intake voor iemand zonder problemen en geen recente controle foto’s zal dus ongeveer  €60,- zijn. Maar kunnen oplopen tot  €150,- bij complexere problematiek.

Er worden in het algemeen GEEN behandelingen gedaan bij het eerste bezoek.

*Tarieven zijn indicaties, en aan de voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend

Wat verwachten wij van u?

Dat u zich aan onze praktijkregels conformeert, dat wil zeggen;

 • U komt de afspraken na en komt op tijd
 • U dient regelmatig voor periodieke controles te komen
 • U houdt zich aan de adviezen betreffende mondhygiëne
 • U voldoet rekeningen binnen de hiervoor gestelde termijn, indien u niet verzekerd bent dient u te pinnen op de praktijk.
 • Agressief gedrag, verbaal of anderszins wordt niet getolereerd.

Nieuwe patiënten dienen bij hun eerste bezoek een recente medicijnenlijst mee te nemen. Bij wijzigingen in uw medicijnengebruik verzoeken wij u een recente medicijnenlijst van uw apotheek mee te nemen.

Het wijzigen van een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te gebeuren, anders zijn wij helaas genoodzaakt de afgesproken behandeltijd bij u in rekening te brengen! De kosten die hiervoor in rekening gebracht worden bedragen € 1,50 per minuut. Bij meerdere malen het niet nakomen, of te laat komen op afspraken, vervalt uw inschrijving.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Goede zorg
 • Een gemoedelijke sfeer
 • Open en duidelijke communicatie in de Nederlandse of Engelse taal
 • Tandheelkundige zorg en materialen naar laatste kennis en kunde
 • Vanaf 250 euro worden er standaard begrotingen mee gegeven, maar u kunt voor iedere behandeling vragen om een begroting
 • Privacyregeling en geheimhouding:  Patienteninformatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de de patient. Informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve voor een verwijzing naar specialist of huisarts (uiteraard in overleg met u).