Onze praktijk bestaat uit 6 behandelkamers, waarvan er zich 3 op de begane grond bevinden. Op beide etages werken zowel tandartsen als mondhygiënistes. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping vindt u een wachtkamer. Ondanks de omvang van de praktijk zult u zich snel “thuis” voelen door onze persoonlijke benadering en vaste tandarts.

Wij hebben helaas niet altijd plek voor nieuwe patiënten, in drukkere periodes kan het zijn dat we geen patiënten kunnen aannemen om zo onze zorg te kunnen waarborgen.
Heeft u klachten en wilt u binnen 4 weken geholpen worden klik hier.

Bel de praktijk of er mogelijkheden voor u zijn om op dit moment in te schrijven: 026-3231112

Inschrijfformulier

Wij verwelkomen u graag als nieuwe patiënt. Hieronder vindt u belangrijke informatie over ons inschrijvingsproces en onze praktijkregels.

Kosten en Intake:

Bij het inschrijven gaat u akkoord met ons intakeproces. De kosten voor het intakebezoek variëren per situatie en zijn als volgt*:

 • Controle met intake consult (C001)
 • Bitewings (2 controlefoto’s van zowel de linker- als rechterkant) 2x X10
 • Aanvullend onderzoek, zoals bij klachten en een complexe mondsituatie, beoordeling van verstandskiezen, etc.: OPG overzichtsfoto X21
 • Detailfoto, Solo (X10) bij bijvoorbeeld pijnklachten aan een kies/tand of tandvleesprobleem, per foto

*Kosten variëren tussen €150 en €250. Houd er rekening mee dat dit indicatieve tarieven zijn en dat aan de voorbeelden geen rechten kunnen worden ontleend.

Eerste Bezoek:

Tijdens het eerste bezoek wordt geen behandeling uitgevoerd. Dit stelt ons in staat om uw mondgezondheid volledig te beoordelen voordat we een behandelplan opstellen.

Wat verwachten wij van U:

Om de best mogelijke zorg te bieden, vragen wij het volgende van u:

 • Respecteer onze praktijkregels en ons team.
 • Kom op tijd voor uw afspraken en volg deze nauwgezet.
 • Kom regelmatig voor periodieke controles om uw mondgezondheid te behouden.
 • Volg onze adviezen met betrekking tot mondhygiëne op.
 • Betalingen dienen binnen de gestelde termijn te worden voldaan. Als u niet verzekerd bent, vragen wij u om te pinnen bij de praktijk.
 • Wij hechten veel waarde aan een respectvolle omgang. Agressief gedrag, zowel verbaal als anderszins, wordt niet getolereerd.
 • Bij uw eerste bezoek dient u een recente medicijnenlijst mee te nemen. Als er wijzigingen optreden in uw medicatie, vragen wij u om een bijgewerkte lijst van uw apotheek mee te brengen.

Afspraakwijzigingen:

Als u een afspraak wilt wijzigen, vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Bij annuleringen binnen deze termijn zijn wij genoodzaakt de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen. De kosten hiervoor bedragen €1,50 per minuut. Herhaaldelijk niet nakomen van afspraken of te laat komen kan leiden tot het vervallen van uw inschrijving.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te ondersteunen bij het behouden van een optimale mondgezondheid. Bedankt voor uw vertrouwen in onze praktijk.